Deel je geluk met een uniek geboortebord van Happy Signs

2023-05-13
Multiple Shops - Happy Signs

Geboorteborden voor in de tuin: de leukste manier om de geboorte van jouw kindje aan te kondigen

Het plaatsen van een geboortebord in de tuin is een geweldige manier om de geboorte van de baby te vieren en aan te kondigen. Het is een oude traditie die nog steeds populair is. Een ooievaar in de tuin is het meest traditioneel, maar tegenwoordig kun je kiezen uit de meest originele ontwerpen. Met een geboortebord van Happy Signs in de tuin is het meteen duidelijk: er is een kleintje geboren en dat mag iedereen weten!

Waarom kiezen voor een geboortebord in de tuin?

Een geboortebord tuin is een bord dat wordt geplaatst in de tuin of op het erf van de ouders om de geboorte van hun kind aan te kondigen. Meestal wordt het geplaatst door vrienden of familie als verassing bij thuiskomst van de ouders. Vinden ouders ge-wel-dig! Het kan variëren in grootte, stijl en ontwerp. Het bord kan worden gepersonaliseerd door de naam of andere tektst(en) erop te printen, en te kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren. Meestal kun je kiezen uit twee verschillende materialen (forex en dibond) en minstens vier formaten.
 

Personaliseer jouw geboortebord en maak het nog specialer

Als je op zoek bent naar geboorteborden is er tegenwoordig volop keuze. Als je voor een origineel en uitgebreid aanbod gaat is een bezoek aan HappySigns.nl zeker de moeite waard. Je kan namelijk kiezen uit uiteenlopende ontwerpen en thema's, en je hebt de mogelijkheid om het lettertype te kiezen waarmee de naam wordt geprint. Je krijgt ook direct een voorbeeld te zien van de naam of tekst in het gekozen lettertype. Dat is erg handig.
 

Tips voor het plaatsen en onderhouden van jouw geboortebord in de tuin

Het plaatsen van een geboortebord is niet moeilijk en in een handomdraai gedaan. Zodra het bord staat heb je er in principe geen omkijken meer naar. Bij storm is het aan te raden om het bord voor de zekerheid naar binnen te halen. Het ontwerp wordt professioneel geprint. De print gaat met gemak 2 jaar mee als het continue aan weerinsvloeden wordt blootgesteld. Als je kiest voor het materiaal dibond kun je van een geboortebord jarenlang plezier hebben. Vriendengroepen bestellen vaak een bord zonder naam, zodat het jarenlang gebruikt kan worden. 
 

Geboortebord als cadeau: verras de kersverse ouders met een uniek en persoonlijk geschenk

Al met al is het geboortebord tuin een prachtige manier om de geboorte van een kleintje te vieren en bij uitstek het ideale kraamcadeau. Je deelt op een originele en leuke manier het heuglijke nieuws met voorbijgangers en buren. Het kraambezoek wordt op een feestelijke manier welkom geheten. Daarbij is het ook een tijdelijke leuke aankleding van de voortuin. Kies bij Happy Signs het ontwerp dat bij jouw smaak en stijl past, en deel jouw geluk met de rest van de wereld!